Na kontaktoni

Vegla te kategorive te ndryshme per shtepine dhe biznesin tuaj.

icon_widget_image E Hena-Shtune: 08:00 - 17:30; icon_widget_image Durres, Albania icon_widget_image + (355) 674968466
icon_widget_image veglapunerm@gmail.com
Image Alt
Zbulo me shume.

Makineri Ndertimi & Kompresore

Veglat dhe aksesoret e nevojshem ne fushen industriale te ndertimit dhe perdorimit te perditshem.

Makineri Ndertimi & Kompresore