Na kontaktoni

Vegla te kategorive te ndryshme per shtepine dhe biznesin tuaj.

icon_widget_image E Hena-Shtune: 08:00 - 17:30; icon_widget_image Durres, Albania icon_widget_image + (355) 674968466
icon_widget_image veglapunerm@gmail.com
Image Alt
Zbulo me shume.

Makineri Elektrike

Gama e veglave me korent përmban artikuj te ndryshëm qe mund të përdoren gjerësisht në fushën e zdrukthtarisë, ndërtimit dhe për cdo të apasionuar pas veglave duke ofruar cmimet më të favorshme.