Na kontaktoni

Vegla te kategorive te ndryshme per shtepine dhe biznesin tuaj.

icon_widget_image E Hena-Shtune: 08:00 - 17:30; icon_widget_image Durres, Albania icon_widget_image + (355) 674968466
icon_widget_image veglapunerm@gmail.com
Image Alt
Zbulo me shume.

Pompa Uji & Aksesore

Pompat e Lazazhit & te ujit per shtepine & kopshtin tuaj. Lehtesisht te perdorshme, me korent standard 220 V. Na konktaktoni per te asistuar ne gjetjen e pompes qe i pershtatet nevojave tuaja.