Na kontaktoni

Vegla te kategorive te ndryshme per shtepine dhe biznesin tuaj.

icon_widget_image E Hena-Shtune: 08:00 - 17:30; icon_widget_image Durres, Albania icon_widget_image + (355) 674968466
icon_widget_image veglapunerm@gmail.com

Lavor Galaxy Programacion

26000 L

Pompe Lavazhi monofaze nga firma e njohur Italiane Lavor. Fuqi 2500 watt & presion 160 Bar, shoqeruar me gjithe aksesoret ne foto. Mundesi programacioni me 3 nivele fuqie.

Quick info