Na kontaktoni

Vegla te kategorive te ndryshme per shtepine dhe biznesin tuaj.

icon_widget_image E Hena-Shtune: 08:00 - 17:30; icon_widget_image Durres, Albania icon_widget_image + (355) 674968466
icon_widget_image veglapunerm@gmail.com

Sege Vertikale 570 WATT

4500 L

Sharre sege me kapacitet prerje 65 mm.  Xhiro te gradueshme 800 – 3000 RPM.

Quick info

Category:

Description

Versioni INGCO.